Targeta de Naixement per a Bebè
  • Targeta de Naixement per a Bebè

Catalán Tarjeta nacimiento bebe rosa - Targeta de Naixement per a Bebè Nena - Amb Disseny Delicat i Inclou Sobre

4,95 €
Impuestos incluidos

Targeta de Naixement per a Bebè Nena - Amb Disseny Delicat i Inclou Sobre

Cantidad
Últimas unidades en stock

Pagos 100% seguros

Celebra l'arribada d'una adorable nena amb la nostra Targeta de Naixement per a Bebè Nena. Aquesta targeta és la manera perfecta de transmetre les teves felicitacions i bons desitjos als orgullosos pares en aquest moment tan especial.

La nostra targeta de naixement presenta un disseny encantador i delicat, amb colors suaus i elements decoratius que ressalten la dolçor de la petita princesa. Al davant de la targeta, hi ha una il·lustració tendra i amb estil, juntament amb la frase "Benvinguda! Que la vida sempre et depari un somriure".

A l'interior de la targeta, hi ha un espai generós per escriure les teves paraules de felicitació i missatges especials. Text interior: "Benvinguda al món petita, un lloc ple de meravella i descobriments".

La nostra targeta de naixement està impresa en paper de gran qualitat, el que li confereix un aspecte elegant i durador. Ve amb un sobre a joc, llesta per ser enviada o lliurada directament als nous pares.

Targeta amb sobre, mesures tancada de 15x23 cm.

----

Celebra la llegada de una adorable niña con nuestra Tarjeta de Nacimiento para Bebé Niña. Esta tarjeta es la manera perfecta de transmitir tus felicitaciones y buenos deseos a los orgullosos padres en este momento especial. Nuestra tarjeta de nacimiento presenta un diseño encantador y delicado, con colores suaves y elementos decorativos que resaltan la dulzura de la pequeña princesa. En el frente de la tarjeta, se encuentra una ilustración tierna y con estilo, junto con la frase ¡Bienvenida! Que la vida siempre te depare una sonrisa.

En el interior de la tarjeta, hay espacio generoso para que puedas escribir tus palabras de felicitación y mensajes especiales. Texto interior: Bienvenida al mundo peque, un lugar lleno de asombro y maravillas por descubrir.

Nuestra tarjeta de nacimiento está impresa en papel de alta calidad, lo que le confiere un aspecto elegante y duradero. Viene con un sobre, listo para que lo envíes o entregues directamente a los nuevos padres.

Tarjeta con sobre, medidas cerrada de 15x23cm

Antracita
1554

También podría interesarle